Opslag inboedel

Opslag inboedelDe opslag van inboedel is vaak een gepaste oplossing bij een woningontruiming. Het komt u nooit uit in de meeste omstandigheden en voorbereiding is dan ook nooit ter sprake. U wilt uw inboedel graag verhuizen maar heeft nog geen nieuwe lokatie om dit een plek te geven. Met onze inboedel opslag service helpen wij u uit de brand.

 

Ook als u aan het verhuizen bent kunt u bij ons terecht. U heeft andere dingen aan uw hoofd, mogelijk is uw nieuwe woning nog niet beschikbaar of wilt u eerst klussen voordat alles op zijn nieuwe plek komt. Opslag inboedel van inboedelservicego is dan dé oplossing.

 

Wij verzorgen een opslag voor uw inboedel op maat. De opslag van uw meubels en persoonlijke bezittingen, hiervoor bieden wij veilige opslag. U kunt zo lang en zo kort huren als u wilt. Dat beslist u helemaal zelf. Met deze extra ruimte en flexibiliteit kunt u elk project en elke verhuizing gemakkelijk aan: minder stress en meer aandacht voor belangrijke zaken. We nemen de veiligheid van uw goederen serieus.

 

 

Tijdelijke opslag bij verhuizen

Opslag tijdens een ontruiming

Langdurige opslag bij incidenten

Uw oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel. U wilt zich bezighouden met klussen, wij verzorgen het transport en tijdelijke opslag van uw inboedel.
U heeft wel andere dingen aan uw hoofd. Wij ontzorgen zodat u zicht bezig kan houden met uw persoonlijke situatie.
Opslag nodig voor een langere periode? Geen probleem bij inboedelservicego. Laat ons u helpen met het verzorgen van uw inboedel, veilig en netjes.

© Copyright inboedelservice Goed Opgelost - Lees hier ons privacy beleid