Woningontruiming

De meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn het verhuizen naar een verpleeghuis, overlijden, samenwoning, trouwen, echtscheiding of een zakelijk faillissement.

De omstandigheden bij een woningontruiming zijn er soms naar dat u zelf niet de mogelijkheid heeft tot ontruiming of het schoon achterlaten van een woning. Teveel emotie of gewoon herinneringen aan de woning maakt het soms lastig om die stap te zetten, ondanks dat u weet dat het helaas moet gebeuren.

Zo ontzorgen wij u met o.a.

  • Woning ontruiming
  • Garageboxen ontruimen
  • Bedrijfspanden ontruimen
  • Verhuizing naar een seniorenwoning
  • Opslag loodsen ontruimen
  • Het deels kopen van de inboedel
  • Het afvoeren van afval
  • Diverse herstelwerkzaamheden
  • Verhuizen

woningontruiming

_

 

 

Professionele woningontruiming Discreet en Betrouwbaar

Een woningontruiming komt natuurlijk nooit op een gepast moment. Daarnaast is het goed om te weten dan een woningontruiming een vak is. Het leeg maken van een huis vraagt veel organisatie en planning en kost daarom ook veel tijd en fysieke inspanning. Het ontruimen van een woning wordt daarom ook steeds vaker uit handen gegeven.

 

De medewerkers van Inboedelservice Goed Opgelost zijn er om u hierin te ontzorgen, wij gaan discreet en professioneel te werk en kunnen snel een woning ontruimen. Uiteraard kunnen wij de gehele huisraad ook tijdelijk voor u opslaan. Wij beschikken over een ruim bedrijfspand waar wij de Inboedel in opslag kunnen nemen en u de spullen op het moment dat u er aan toe bent kunt uitzoeken of ophalen.

 

Wij zijn snel inzetbaar en leveren idee type woning bezemschoon af. Daarnaast kunnen wij mocht dit nodig zijn ook nog muren witten, achterstallig tuin onderhoud uitvoeren etc. Inboedelservice Goed Opgelost levert dus een totaalpakket als het gaat om woningontruiming en woningoplevering. Wij kunnen zelfs de sleutel afgifte en inspectie van huurbaas of woningstichting afhandelen zodat u uw handen vrij kunt houden voor de dingen welke op dit moment belangrijker zijn.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden hoe wij u kunnen helpen of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 06 – 49 596 759.

 

 

© Copyright inboedelservice Goed Opgelost - Lees hier ons privacy beleid