Hulp nodig bij het verhuizen?

Hulp bij VerhuizenVerhuizen kan een hele opgave zijn, in sommige gevallen is er niet de mogelijkheid om hulp in te schakelen van familie, vrienden of bekenden. Inboedel service Goed Opgelost kan u helpen bij iedere verhuizing. Wij beschikken over de mankracht en het materieel om uw spullen met de grootste zorg in te pakken, te vervoeren en op de nieuwe woonlocatie uit te pakken.

 

Wilt u ons alleen inschakelen om de grote en zware spullen te verplaatsen is dit uiteraard ook mogelijk, denk hierbij aan wasmachines, koelkasten, zware kasten etc. Ons bedrijf beschikt over grote bedrijfswagens, degelijke karren met huif en verschillende medewerkers die binnen no-time uw huisraad en zware spullen overgebracht hebben naar de nieuwe woonlocatie.

 

Het doel van ons bedrijf is u te Oontzorgen, Onze professionele medewerkers zijn flexibel inzet baar en kunnen u snel te hulp schieten. Een afspraak maken hoeft bij ons geen weken van te voren. Desnoods komen wij direct naar u toe om te helpen bij het verhuizen!

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van onze verhuis hulp? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Verhuizen naar een kleinere woning

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? En heeft u hier geen ruimte meer voor al uw huisraad zoals bijvoorbeeld die grote kast? Neem dan contact op met Inboedel service Goed Opgelost. Onze afdeling woningontruiming kan een woning volledig leeghalen na de verhuizing. U laat simpelweg alle meubels en huisraad staan welke u niet mee wilt nemen tijdens een verhuizing naar uw nieuwe woning.

 

Vervolgens halen de medewerkers van Inboedel service Goed Opgelost de woning volledig leeg en leveren deze bezemschoon af. Wij verzorgen het leeghalen van de woning en de afvoer van de oude meubels en eventuele andere achtergebleven huisraad.

 

Direct een afspraak maken om uw woning leeg te halen? Of wilt u weten wat onze werkwijze is? Neem dan gerust eens contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via ons servicenummer 06-49596759.

 

 

© Copyright inboedelservice Goed Opgelost - Lees hier ons privacy beleid